• Toimitusmaksu postiin tai noutopisteeseen 4,90 €, yli 50 € toimitukset maksutta kuluttajille
  • Toimitusmaksu postiin tai noutopisteeseen 4,90 €, yli 50 € toimitukset maksutta kuluttajille

Tietoja meistä

Olemme taiteesta ja sen tekemisestä innostuvan verkkokauppa. Meiltä löydät erilaisia valmiita, huolella rakennettuja, paketteja, joista voit valita juuri itsellesi sopivan. Valikoimastamme löydät myös yksittäiset tuotteet, joilla voit halutessasi täydentää valitsemaasi pakettia tai hankkia vain juuri sen, yksittäisen tuotteen. Autamme sinua löytämään sisäisen taiteijasi ja tavoittamaan taideunelmaasi, minkälainen se sitten ikinä onkaan. Väriä elämääsi!

Olen Tiina, kuvataiteilija, taideinnostuja ja yrittäjä. Löysin taiteen melko myöhään, mutta siitä on tullut tärkeä osa elämääni ja ammattiani. Mottonani on "Minä muutun ja elän ajassa ja aika minussa". Pääset seuraamaan taidettani täältä: www.tiinakuusisto.com

Tarve lähestyttävälle ja ystävälliselle verkkokaupalle kumpusi omista kokemuksistani ja olen tuotepakettien rakentamisessa päässyt hyödyntämään omaa osaamistani ja kuvataideopettajien ammattitaitoa. Verkkokauppani tarkoituksena on auttaa taideinnostujaa, noviisista ammattilaiseen, toteuttamaan omaa taideunelmaansa.

Kiva, että olet löytänyt meidät. Autan sinua mielelläni matkallasi. Anna taideunelmasi kasvaa.