• Toimitusmaksu postiin tai noutopisteeseen 4,90 €, yli 50 € toimitukset maksutta kuluttajille
  • Toimitusmaksu postiin tai noutopisteeseen 4,90 €, yli 50 € toimitukset maksutta kuluttajille

Öljyvärimaalaus

Öljyvärimaalaus paketit löydät verkkokaupastamme

Öljyvärit löydät verkokaupastamme

Löydät meiltä valmiita, huolella rakennenttuja öljyväripaketteja, yksittäisiä öljyvärejä, sivelmiä ja liki tuoksuttoman/hajuttoman öljyvärimaalauksen mahdollistavan maalausnesteen. Meillä on valikoimassa myös erillisiä öljyvärejä, joten käythän tutustumassa myös niihin. Alla olevalla videolla näytän, miten käytät Winsor & Newtonin Liquin Original -maalausnestettä maalaamiseen öljyvärien kanssa.

Öljyväreillä maalaamiseen kuuluu värien sekoittamien. Katso ohjeet kuinka saadaan aikaan erilaisia värejä ja niiden tummuusasteita.

Videolla käydään käytännön ohjeiden avulla läpi sitä pääset maalaamisessa alkuun .

Öljyvärimaalauksen voi olla myös tuoksutonta. Tutustu videoon, niin tiedät miten se onnistuu!

Mitä tarvitaan öljyväreillä maalaamisen aloittamiseen?

Aloittaaksesi maalaamisen öljyväreillä, tarvitset muutamia öljyvärejä, siveltimen tai kaksi, maalausnesteen ja öljyvärimaalaamiseen soveltuvan paperin, lehtiön tai kangaspohjan. Öljyvärilajitelmissa on eri kokoisia tuubeja ja vaihteleva määrä värejä. Siveltimien puhdistus onnistuu ruokaöljyllä ja Mäntysuovalla tai sitten siveltimien pesuun tarkoitetulla saippualla.

Öljyväripaketissa on kaikki valmiina

Öljyväripaketeissamme on valmiina kaikki tarvittava öljyvärimaalaamisen aloittamiseksi. Pakettien sisältämät öljyvärilajitelmat ovat erilaisia ja eri kokoisia. Löydät niistä varmasti itsellesi sopivan. Tai käy katsomassa lapsille / nuorille tarkoitetut taidetarvikepaketit. Sieltä löydät öljyväripaketin Hauska, missä on mukana pienin öljyvärilajitelmamme. Rohkeasti vain toimeen. Katso vinkkini videoltani Öljyvärimaalaamisen aloitus. Öljyväreillä maalaaminen onnistuu kaikilta.