• Toimitusmaksu postiin tai noutopisteeseen 4,90 €, yli 50 € toimitukset maksutta kuluttajille
  • Toimitusmaksu postiin tai noutopisteeseen 4,90 €, yli 50 € toimitukset maksutta kuluttajille

Monipuolisesti siveltimiä öljyväreille

Kaikissa taiteilijatarvikepaketeissamme on mukana joitakin siveltimä, mutta löydät meiltä myös erikseen ostettavia siveltimiä tai sivellinlajitelmia, mitkä soveltuvat akryyliväreille, öljyväreille ja akvarelliväreille. Meillä on myös temperalle ja pigmenteille soveltuvia siveltimiä.

Siveltimiä eri materiaaleille

Löydät meiltä sekä synteettisiä että luonnon materiaaleista valmistettuja siveltimiä ja sivellinlajitelmia. Siveltimet ovat muodoiltaan erilaisia ja kokeilemalla löydät parhaiten itsellesi ja käyttötarkoitukseesi sopivan siveltimen. Öljyvärit ovat tekstuuriltaan hieman akryylejä paksumpia, joten saattaa olla, että sianharjaksesta valmistettu, hieman karkea ja jäykempi sivellin voi toimia niiden kanssa paremmin kuin akryyleillä. Synteettisistä siveltimistäkin löytyy jäykempiä siveltimiä, joten niilläkin onnistuu öljyväreillä maalaaminen. Öljyvärien kanssa käytettävä maalausneste tekee väristä haluttaessa löysempää ja työstettävämpää, jolloin synteettinen sivellin toimii moitteettomasti. Jokainen maalaaja löytää kokeilemalla itselleen sopivan ja tyyliin.

Eri muotoisia siveltimiä

Oletko kokeillun ovaalia, filbertiä sivellintä? Tai kenties pyöreä sivellin onkin suosikkisi? Uskalla kokeilla eri muotoista sivellintä ja ylläty iloisesti. Voimme lämpimästi suositella kaikkia siveltimiämme; niissä on erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja ne sopivat aloittelijalle, taiteilijalle tai harrastajalle. Jokainen löytää niistä oman siveltimensä.