• Toimitusmaksu postiin tai noutopisteeseen 4,90 €, yli 50 € toimitukset maksutta kuluttajille
  • Toimitusmaksu postiin tai noutopisteeseen 4,90 €, yli 50 € toimitukset maksutta kuluttajille

Öljyvärit maalaamiseen eri valmistajilta

Valikoimassamme on tällä hetkellä öljyvärilajitelmien lisäksi erillisiä öljyvärejä. Värituubien koot vaihtelevat 37 ml ja 200 ml välillä. Meiltä löytyy tällä hetkellä yksittäisinä öljyväreinä Daler - Rowneyn, Winsor & Newtonin ja Pebeon öljyvärejä. Kerrothan, jos meiltä puuttuu juuri se väri ja sävy tai koko, mitä olet etsimässä. Yksittäisten öljyvärien valikoima täydentyy koko ajan. Öljyvärilajitelmissä on yleensä useamman värin kylmä ja lämmin sävy.

Valikoimassasi olisi hyvä olla sekä titaanivalkoinen että sinkkivalkoinen. Valkoisista öljyvärilajitelmissa on usein titaanivalkoinen. Löydät meiltä erillisenä sinkkivalkoisen kahdessa eri koossa. Titaanivalkoinen on maitomaisempi ja peittävämpi kuin sinkkivalkoinen. Molemmilla on paikkansa ja käyttötarkoituksensa.

Meiltä löytyy myös öljyvärimaalaukseen soveltuvia, laadukkaita siveltimiä. Malausnesteemme mahdolistavat liki tuoksuttoman / hajuttoman öljyvärimaalaamiseen myös sisätiloissa. Käy tutustumassa maalausnesteisiin ja videooni, missä näytän, miten kyseistä Winsor & Newtonin Liquin Original -maalausnestettä käytetään öljyvärien kanssa. Tarvitsetko myös lehtiön tai öljyväreille sopivan kangaspahvipohjan?

Vesiliukoinen öljyväri

Oletko kokeillut vesiliukoisia öljyvärejä? Löydät meiltä Winsor & Newtonin vesiliukoisen öljyvärilajitelman sekä niille sopivan maalausnesteen.

Olisitko kuitenkin ollut kiinnostunut jostain valmiista öljyväripaketeistamme?